5 днів до дедлайну Ad Black Sea 2019

16.08.2019

Оргкомітет міжнародного фестивалю реклами Ad Black Sea 2019 нагадує про другий дедлайн прийому конкурсних робіт 20 серпня. Тому рекомендує поквапитися з подачею ваших креативних проектів.

 

Якщо ви ще не встигли подати свої креативні кейси на оцінку суддям Ad Black Sea 2019, у вас залишилося 5 днів на те, щоб завантажити свої роботи. Для цього необхідно здійснити такі дії: 

1. Зареєструватись на сайті adblacksea.com

2. Завантажити роботу та всі необхідні матеріали

4. Зробити запит рахунку до 20 серпня включно та сплатити участь 

 

Фестиваль Ad Black Sea 2019 відкритий для учасників у 11 конкурсах та у більше ніж 120 категоріях.

A. FILM

B. FILM CRAFT

C. PRINT & PUBLISHING

D. OUT OF HOME

E. RADIO

F. DESIGN & BRANDING

G. DIGITAL & MOBILE

H. ADVERTISING CAMPAIGNS

I. MEDIA

J. BRANDED CONTENT & VISUAL STORYTELLING

K. CREATIVE EFFECTIVENESS 

 

В 2019 році конкурсна програма поповнилась новою категорією Creative Effectiveness, яка демонструє ефективність, вагомі результати, досягнуті завдяки креативу. До цієї категорії мають право подаватись рекламні кампанії, які були нагороджені або пройшли до фіналу на Ad Black Black, КМФР, Cannes Lions та інших міжнародних рекламних фестивалях/конкурсах протягом 2016-2019 років. 

Нагадуємо, що сам фестиваль Ad Black Sea 2019 відбудеться 19-21 вересня в Батумі, Грузія. Онлайн акредитація на подію відкрита до 13 вересня. Окрім того, що делегати зможуть познайомитися і побачити гостинну Грузії, вони матимуть чудову можливість відвідати семінари та поспілкуватися зі справжніми професіоналами своєї справи, з талановитими спікерами, а також провести гарно час на вечірках, - і все це в програмі триденного фестивалю. 

Основна частина спікерів уже опублікована на сайті, тому переходьте за посиланням adblacksea.com і знайомтесь з експертами та їх темами. В цьому році учасники зможуть послухати та повчитись від таких креаторів як: Michael Conrad, President, Berlin School Of Creative Leadership Foundation, Німеччина, Washington Olivetto, Creative Consultant, McCann Europe, Бразилія, Marcello Serpa, Adfree, former AlmapBBDO’s partner, Бразилія, Miguel Simoes, CEO and Partner, MullenLowe Group Western Europe, Іспанія, Chacho Puebla, Chief Creative Officer of MullenLowe Group Western Europe & Regional Creative Director of MullenLowe Group LATAM, Іспанія, Kitty Lun, Director, Head of Creative Shop, Greater China, Facebook, Гонконг, Kentaro Kimura, APAC Co-Chief Creative Officer, Hakuhodo / Head of International Integrated solution Division, Hakuhodo / Co-CEO & ECD, Hakuhodo Kettle, Японія та інші. 

За останні чотири роки Ad Black Sea здобув репутацію одного з найбільших і вагомих фестивалів не тільки в регіоні, а й в Європі, тому не втратьте нагоди взяти участь та віддати свої кейси на оцінку кращим з кращих, а також заробити визнання серед колег, друзів, знайомих, і, звичайно ж, суперників. 

У разі виникнення питань, просимо звертатись до оргкомітету: festival@vrk.org.ua – Катерина Грабовська, project@vrk.org.ua – Ольга Підгорська, або зателефонувати за номером +38 (044) 490 90 30.