Новий сайт Всеукраїнської рекламної коаліції

16.02.2018

Друзі, колеги та партнери, дирекція Всеукраїнської рекламної коаліції презентує вам новий сайт vrk.org.ua. Внесені оновлення були проведені задля більш зручного користування. За розробку сайту ми дякуємо нашому digital партнеру D2.  

На сайті, в першу чергу, був оновлений дизайн та функціональна частина, самі розділи – коаліція, рейтинги, новини та події, рекламний ринок, правила ринку та контакти – залишились звичними.

В розділі «Коаліція» доступні всі члени ВРК, які на сьогодні налічують понад 160 компаній, серед яких провідні креативні, медіа, digital, маркетингові та PR агентства, медіа та дослідницькі компанії, галузеві громадські асоціації, індустріальні комітети та рекламодавці. На сайті розміщений список членів Наглядової ради та дирекції, яка завжди готова допомогти вам у разі виникнення будь-яких запитань, а також повний перелік проектів ВРК.

В розділі «Рейтинги» є звичні рейтинги – креативності та майстерності, ефективності, агентство року, медіа та інтернет-медіа агентств відповідно до їх річних білінгів, результати участі українських агентств в креативних фестивалях протягом календарного року – та методологія розрахунку даних рейтингів. В свою чергу, список фестивалів, включених до Рейтингу креативності та майстерності України, можна переглянути як на сайті, так і за звичним посиланням у вигляді календаря-помічника.

Розділи «Рекламний ринок» та «Правила ринку» містять статистичні дані, закони, що діють у рекламній сфері, і все, що з цим пов'язано, документи, розроблені членами ВРК в інтересах розвитку індустрії, а також іншу довідкову інформацію про проекти ВРК.

Одна з новинок – можливість підписки на новини ВРК. Тож якщо хочете залишатись у курсі всіх подій на рекламно-комунікаційному ринку України – достатньо лише натиснути кнопку «Підписатися» на головній сторінці або в розділі «Новини та події» і ми вас долучимо до нашої щотижневої розсилки VRK newsletter.

Запрошуємо всіх відвідати наш сайт, підкреслимо, що адреса сайту vrk.org.ua залишається незмінною.