Виставка робіт-фіналістів Ukrainian Design: The Very Best Of 2018

08.10.2018

Оргкомітет розпочав прийом оригіналів робіт-переможців конкурсу Ukrainian Design: The Very Best Of 2018 на експозицію в рамках Ukrainian Creative Week.

Роботи ретельно оцінювали 35 визнаних на міжнародному рівні експертів з 17 країн світу – провідні дизайнери, арт-директори, архітектори та професіонали своєї справи.

Фінальні результати для широкого загалу стануть відомі 24 жовтня на Церемонії нагородження переможців Ukrainian Design: The Very Best Of 2018.

З 8 до 19 жовтня приймаються оригінали робіт-фіналістів для виставкової експозиції Конкурсу за адресою ВДНГ, проспект Академіка Глушкова 1, павільйон №5, 2 поверх. Із технічними вимогами оригіналів робіт можна ознайомитися за посиланням. Оргкомітет найближчим часом зв’яжеться із кожним щасливцем, що дійшов до фіналу.

Нагадуємо, що конкурс Ukrainian Design: The Very Best Of 2018 вкотре пройде у рамках Ukrainian Creative Week. Цьогорічна локація тижня креативності – Мистецька резиденція Carbon, на ВДНГ, за адресою: проспект Академіка Глушкова 1, павільйон №13. У програмі тижня креативності також запланована: семінарська програма від лідерів думок українського рекламно-комунікаційного ринку, Церемонія нагородження переможців конкурсів Ukrainian Design: The Very Best Of 2018 та Kakadu Awards 2018 24 жовтня. А учасників конкурсної програми ADC*UA Awards 2018 чекає закрита Церемонія нагородження, що відбудеться 25 жовтня.

Програма Ukrainian Creative Week буде опублікована найближчим часом, тож залишайтеся із нами, аби побачити її першим.  Підкреслюємо, що вхід на заходи Ukrainian Creative Week безкоштовний, проте необхідна попередня реєстрація.

 У разі запитань ви можете звернутись до оргкомітету: contest@vrk.org.ua – Юлія Смійчик, +38 (044) 490 90 30.