TWIGA Ukraine – креативний партнер Effie Awards Ukraine 2018

12.09.2018

Комунікаційна група TWIGA Ukraine вже в четвертий раз виступила креативним партнером міжнародного конкурсу ефективності в галузі маркетингових комунікацій Effie Awards Ukraine.

 «Цього року в Брюсселі на засіданні суддівства Euro Effie Awards 2018 один із досвідчених членів журі прокоментував одну з робіт конкурсу: Це не Еффі... Це Канни. Тут блискуча креативна ідея і гарний кейс, але немає досягнень бізнес результатів, визначених челенджами та цілями. Нехай подають цей кейс на креативні фестивалі та отримують там заслужені нагороди. Effie – це про ідеї з досягнутими і доведеними результатами.  З цього інсайту і народилася ідея цьогорічної рекламної кампанії Effie Awards Ukraine, де не всі “блискучі”  проекти є дійсно ефективними і гідними нагороди Effie», –  коментує Світлана Степаненко, СЕО TWIGA Ukraine.

 TWIGA Ukraine у 2018 році традиційно всебічно підтримуючи конкурс, розробила інтегровану кампанію «Не все те Effie, что блищить» разом із всім комунікаційним контентом для просування конкурсу в зовнішній рекламі, пресі, соціальних мережах, на ТБ і радіо, включаючи експірієнс учасників на події та інші матеріали.