Останній день перед Effie Last Minute Deadline

31.10.2018

Друзі, попереджаємо, що сьогодні остання можливість подати роботи на Effie Awards Ukraine 2018 за нижчою ціною.  З 1 по 9 листопада розпочинається Last Minute Deadline, а ціни на подачу роботи стають максимально високі.

Effie Awards Ukraine вже 13 років служить показником успішності національних кампаній та задає тенденції для розвитку рекламних комунікацій.

Заявки оцінюються у два оффлайн-тури провідними маркетинг-спеціалістами, що працюють у компаніях-рекламодавцях, топ-менеджерами комунікаційних агентств, медіа експертами, дослідниками та консультантами. Бали кожної заявки присвоюються анонімно та конфіденційно.

Задля уникнення непередбачуваних ситуацій, оргкомітет радить ретельно переглянути причини, через які заявки можуть бути дискваліфіковані.

Учасники мають можливість замовити опцію Effie Jury Insight, що представляє собою звіт, у якому збираються як загального плану рекомендації щодо заповнення заявок, правил оцінки робіт, так і думки членів журі з приводу конкретного кейсу. 

 Детальніше про правила участі читайте на сайті effie.org.ua або звертайтеся до оргкомітету: +380 44 490 90 30. Контактна особа - Катерина Грабовська, festival@vrk.org.ua або Ольга Підгорська, project@vrk.org.ua.