Оргкомітет Effie Awards Ukraine 2018 розпочинає формування журі

11.09.2018

Агентства-члени ВРК вже сьогодні можуть починати пропонувати кандидатів до членів журі щорічної міжнародної премії Effie Awards Ukraine 2018, що являється золотим стандартом маркетингових комунікацій.

Вже 13 років український рекламно-комунікаційний ринок визначає та нагороджує найбільш успішні національні кампанії у сфері маркетингових комунікацій, керуючись міжнародними правилами найбільш престижної нагороди для маркетологів та рекламістів всього світу.

Всеукраїнська рекламна коаліція, що є організатором Effie Awards Ukraine, завжди дуже ретельно підходить до формування журі, саме тому, склад журі Effie Awards традиційно складається із провідних маркетинг-спеціалістів, що працюють у компаніях-рекламодавцях, топ-менеджерів комунікаційних агентств, медіа експертів, дослідників та консультантів.

Агентства, що входять до складу ВРК, вже сьогодні можуть пропонувати кандидатів до оргкомітету на електронну адресу pr@vrk.org.ua. Від кожного агентства приймаються не більше 4-х кандидатів, а саме: один представник комунікаційного агентства та до трьох маркетинг-директорів (маркетинг-менеджерів) компаній-рекламодавців.  Окрім членів ВРК, свої аналогічні рекомендації можуть подавати маркетингові та рекламні команди, що брали активну участь у Effie Awards попередніх років.

Лонгліст кандидатів до журі Effie Awards 2018 буде сформований до початку жовтня.

Нагадуємо основні дати:

 1 жовтня – EARLY BIRDS DEADLINE

15 жовтня – I DEADLINE

31 жовтня – II DEADLINE

24 жовтня – 1 тур суддівства

1 грудня – 2 тур суддівства

12 грудня – конференція Best Marketing Practices та урочиста Церемонія нагородження переможців (Effie Gala)

 Деталі про правила участі читайте на сайті effie.org.ua