Оголошено тендери на проведення інформаційних кампаній з комунікації європейської та євроатлантичної інтеграції

11.09.2018

До ВРК надійшла наступна інформація від прес-служби Віце-прем'єра з євроінтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе. Думаємо, що вона зацікавить деяків із членів нашої організації: 

Знаючи авторитет та великі можливості мережі Всеукраїнської рекламної коаліції,  просимо вас поширити новину про державні тендери на проведення двох інформаційних кампаній. 

 Заявки приймаються до 16 вересня, і нам дуже би хотілося залучити до участі в тендерах якомога більше професійних учасників ринку. Ці тендери можуть стати успішним прикладом співпраці державних установ та креативних агенцій. 

 PR-компанії та креативні агенції запрошуються до участі у двох тендерах на проведення інформаційних кампаній з європейської та євроатлантичної інтеграції.  Кампанії мають бути проведені протягом жовтня-грудня, сума тендерів – близько 4 млн.грн. кожна.  Кінцевий термін подачі заявок за двома лотами – 14:00 16 вересня.

Перший тендер – «Організація та проведення інформаційної кампанії щодо результатів впровадження реформ та інституційних перетворень в Україні, як складової євроінтеграційного процесу», другий – «Організація та проведення освітньої кампанії та тему «Чому НАТО? Засади і принципи діяльності НАТО та його роль у підтримці міжнародної безпеки».

Мета кампаній – підвищення поінформованості українців  про переваги євроінтеграційного курсу України, про програми ЄС, які дають нові можливості в різних сферах (освіта, наука, експорт, підприємництво, інновації);  а також про євроатлантичну інтеграцію України (роль,  задачі та стандарти НАТО, співпраця з Україною).

Як зазначає Офіс Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, питання інформування у цих двох сферах дуже важливе ще й з огляду на значну кількість міфів та фейків, спричинених інформаційними атаками з боку РФ та спадщиною Радянського Союзу. Задача включає в себе розробку концепцій на основі наявних даних соціологічного дослідження, продакшн освітніх роликів, телепрограм, інфографіки, поліграфічних матеріалів, контенту для соцмереж та ін.

Тендер оголошено Державним комітетом телебачення і радіомовлення України, який є координатором виконання Планів заходів з комунікації європейської та євроатлантичної інтеграції.

Деталі тендерів за посиланнями:

Тендер з комунікації євроінтеграції. 

Тендер з комунікації євроатлантичної інтеграції.