Оголошена програма 19-ого КМФР: запрошуємо креаторів!

27.04.2018

19-ий Київський Міжнародний Фестиваль Реклами опублікував насичену фестивальну програму. Вже дев'ятнадцять років поспіль КМФР щорічно об'єднує на одному майданчику лідерів  креативної індустрії, популяризує рекламні комунікації як галузь серед молоді та є провідним фестивалем країни.

 

Фестиваль відбудеться 31 травня та 1 червня у Києві на ВДНГ, павільйон №3.  

 

У програмі фестивалю – конференція Best Marketing Practices, яка виступає платформою для обміну досвідом між провідними іноземними експертами та лідерами українського ринку, Церемонія нагородження переможців КМФР 2018, дводенна виставка всіх робіт поданих до конкурсної програми та насичена вечірня програма.

 

Ознайомитись із повною програмою можна за посиланням. Звертаємо вашу увагу на те, що скоро будуть опубліковані деталі. Слідкуйте за новинами!

 

Аби оформити акредитацію на фестиваль та взяти участь у всіх активностях, вам варто зареєструватись на сайті та оформити акредитацію.

                                                      

У разі виникнення питань, просимо звертатись до оргкомітету: festival@vrk.org.ua - Катерина Грабовська, project@vrk.org.ua - Ольга Підгорська, або зателефонувати за номером +38 (044) 490 90 30.

 

До зустрічі на КМФР 2018!