Креативний директор MONIKER серед спікерів Ad Black Sea 2018

09.08.2018

20-22 вересня у сонячному Батумі, Грузія відбудеться четвертий міжнародний фестиваль реклами Ad Black Sea 2018. У програмі фестивалю: пізнавальна семінарська програма, нетворкінг, вражаючі вечірки та тільки яскраві емоції. У рамках семінарської програми Ad Black Sea 2018 виступить Luna Maurer, креативний директор та співзасновниця дизайн-студії Moniker, Нідерланди, із темою «The Rules of the Game».

Luna Maurer представить деякі свої проекти та покаже, як невеликі експерименти на майданчику перетворюються на вражаючі проекти для широкого загалу. У своєму виступі «The Rules of the Game» вона детально розгляне особливості поведінки натовпу, розкаже про цензуру, співпрацю, авторство, здоровий баланс між свободою та її обмеженням.

Moniker – це дизайн-студія, розташована в Амстердамі. Студія досліджує соціальні наслідки технологій – як люди використовують їх та як це впливає на повсякденне життя кожного. Принципи їхнього методу роботи були викладені в Маніфесті Умовного Дизайну (Conditional Design Manifesto). Замість просто дизайну, вони зацікавлені в правилах, які генерують дизайн і середовище, в якому дизайн розвивається. Громадськість часто відіграє вирішальну роль у їх проектах: музичних відеороликах, інсталяціях в музеях, виставах, цифрових кампаніях та майстер-класах. Пропонуємо переглянути деякі із робіт студії.

Аби відвідати семінарську програму Ad Black Sea 2018, а також зануритися у море розваг, нових знайомств, веселощів та приємних емоцій, – необхідно оформити акредитацію на сайті adblacksea.com до 14 вересня включно.

Не бійтеся вириватися із своєї зони комфорту, адже за нею на вас чекають нові відкриття!

Чекаємо вас у Батумі, Грузія 20-22 вересня.

Якщо у вас виникнуть запитання, просимо звертатись до оргкомітету (0038044) 490-90-30 або писати на пошту festival@vrk.org.ua – Катерина Грабовська, project@vrk.org.ua – Ольга Підгорська.