Креативний директор Leavingstone з Грузії на Best Marketing Practices

29.05.2018

Giorgi Avaliani, в арсеналі якого понад 90 міжнародних нагород, виступить на конференції Best Marketing Practices з темою «News is History».

 «У зв'язку з тим, що люди довіряють рекламі все менше і менше, я взявся проаналізувати відносини між новинами, рекламою і історією. Одне поняття трансформується в інше. Я наведу кілька реальних прикладів з... ну... історії. Я припускаю, що якщо ваша майстерність дозволить переконати бренд соку взяти в рекламу співаючого бабуїна, то з наполегливістю та практикою ви зможете стати досить кваліфікованим, аби написати історію для цілої нації» – прокоментував свій виступ Giorgi.

 Творче керівництво Giorgi принесло агентству Leavingstone, в якому він займає позицію креативного директора, нагороди найвищих рангів. Серед них: Cannes Lions, Eurobest, Awwwards.com, Young Creatives competition, ADCE, CSS Design Awards, Golden Drum, КМФР, Epica, One Page Love, Ad Black Sea, Golden Hammer, Digital Impact Awards, Marketing Brilliance Awards, Digital Impact Awards, London International Award і багато інших.

 Приєднавшись до агентства Leavingstone у якості копірайтера, його різнобічні таланти посприяли феноменальній трансформації невеликого тбіліського агентства в одну з найбільших місцевих креативних компаній з більш ніж 90 міжнародними нагородами.

 Giorgi також викладає в Інституті суспільних зв'язків Грузії, розповідаючи студентам про створення нових емоційних digital-рішень.

 У вас є шанс не тільки послухати виступи найбільш визнаних креаторів нашого часу, але і перейняти їх досвід, дізнатися їх лайфхаки і задати питання в неформальній обстановці.

 Приходьте за натхненням на 19-ий КМФР!

 Якщо ви не встигли оформити акредитацію, це можна буде зробити в день фестивалю, з 9:00 на стійці реєстрації при вході до павільйону №3.

 До зустрічі на ВДНГ 31 травня – 1 червня!