Хто оцінить конкурси Digital & Mobile, Media, Branded Content & Visual Storytelling на Ad Black Sea 2018

20.08.2018

 

Оргкомітет четвертого міжнародного фестивалю реклами AdBlackSea 2018 продовжує оголошувати команди журі. Вітайте професіоналів своєї справи, що будуть оцінювати роботи у конкурсах Digital & Mobile, Media, Branded Content & Visual Storytelling.

 Серед обраних на варту справедливого суду ваших кейсів:

 

  • Eugen Suman, виконавчий креативний директор, Friends/TBWA, Румунія
  • Iñaki Martí Mata, виконавчий креативний директор Service Plan, Іспанія
  • Francesco Grandi, креативний директор VML London, Великобританія
  • Yuliya Tushina, керуючий директор GForce/Grey, Казахстан
  • Nataliia Tachynska, креативний директор ISD Group, Україна
  • Tsotne Mazmanishvili, старший стратег Windfor's, Грузія
  • Maryam Akhunova, креативний директор Possible Moscow, Росія

 

Подавши роботу на Ad Black Sea, ви не просто берете участь у конкурсній програмі, що складається із 10 конкурсів та понад 100 категорій, ви пірнаєте у креатив, у ідейну перезарядку, у нові відкриття та корисний досвід.

Виборовши перемогу, ви отримуєте: місце у локальних рейтингах креативності, висвітлення у національних та закордонних медіа, визнання міжнародних експертів, ваших колег та конкурентів, місце у наступному рейтингу AdForum Business Creative Report, та хвилину слави під час Церемонії народження, що відбудеться 22 вересня у Батумі, Грузія.

 Нагадуємо, що дедлайн подачі робіт вже 20 серпня, тож заздалегідь подумайте про оформлення кейсів, заповнення онлайн-форми на сайті adblacksea.com та про запит рахунку на сплату.

 Якщо у вас виникнуть запитання, просимо звертатись до оргкомітету (0038044) 490-90-30 або писати на пошту festival@vrk.org.ua – Катерина Грабовська, project@vrk.org.ua – Ольга Підгорська.