5 WOW-хаків від стратега Hoshva DGTL

15.03.2018

24 березня Антон Яценко, Head of Strategy в HoshvaDGTL  виступитьна конференції Best Marketing Practices у рамках фестивалю WOWDONEAWARDS. Антон розкаже, як назва категорії може формувати невірні очікування.  

 

«Я розповім про наш підхід до роботи над комунікаційними задачами. Більше року тому ми поставили собі челендж в розробці нового підходу до комунікаційних ідей і, в результаті, запровадили більш ресурсомісткий, але значно якісніший метод. Ми якраз застосували глибоке вивчення аудиторії та ролі продукту в її житті. Мало того, це один із випадків, коли для правильного сприйняття категорії, їй потрібно просто змінити назву. Ця тема актуальна для всіх, хто не хоче «штампувати» однакову комунікацію на поверхневих інсайтах, а базуватися на цінності для споживача.» – розповідає Антон.

 

5 WOW-хаків

#1 емпатія

#2 емпатія

#3 емпатія

#4 емпатія

#5 емпатія

 

Пропонуємо ознайомитись із повною програмою конференції .

 

У програмі фестивалю WOW DONE AWARDS 2018 – конференція Best Marketing Practices, Церемонія нагородження переможців WOW DONE AWARDS 2018, а також вечірки і розваги. Оформити акредитацію на фестивальні активності можна на сайті до 16 березня.

 

Конференція Best Marketing Practices відбудеться у місті Чернівці, тому не забудьте налаштувати себе на чудове проведення часу, професійне спілкування та просто корисний відпочинок!

 

Якщо у вас виникли питання, просимо звертатися до Оргкомітету конкурсу за телефоном: (+38 044) 490-90-30 або по e-mail: festival@vrk.org.ua (Катерина Грабовська), project@vrk.org.ua (Ольга Підгорська).

 

non-media.com