5 днів до першого дедлайну Ad Black Sea

09.07.2018

Друзі, поспішіть із подачею ваших робіт. Залишилося всього 5 днів до First Entry Deadline, що дає спеціальну знижку на участь у конкурсній програмі Ad Black Sea 2018. У вас є можливість зберегти 20% , не пропустіть її.  

Конкурсна програма четвертого міжнародного фестивалю реклами Ad Black Sea складається із 10 конкурсів та понад 100 категорій.

Ви будете змагатись за нагороди Ad BlackSea 2018, за можливість з’явитися у наступному AdForum Business Creative Report, за шанс зайняти провідну позицію у Рейтингу креативності та майстерності України сезону 2018/2019, а також за визнання ваших колег.

Всі заявки будуть оцінені топ лідерами та креативними розумами з міжнародної рекламно-комунікаційної індустрії, визнаних за їх досягнення, кількість нагород найвищого ґатунку та досвіду суддівства.

Варто наголосити, що на фестивалі є кількісні та знижки для індустріальних асоціацій. Чим більше робіт подаєте – тим менше платите!

Заявки вважаються поданими після запиту рахунку на сплату.

Четвертий міжнародний фестиваль реклами Ad BlackSea відбудеться 20-22 вересня у Батумі, Грузія, тому радимо спланувати свої поїздки заздалегідь.

Побачимося на узбережжі Чорного моря!