Журі Digital & Mobile 19-ого КМФР

30.03.2018

Оргкомітет Київського Міжнародного Фестивалю Реклами спішить оголосити чергову суддівську команду. Серед лідерів думок, що оцінять роботи в конкурсах Digital & Mobile – представники з Нідерландів, Польщі, США, Болгарії, Латвії, Грузії та України.

 

Digital & Mobile Jury:  

 

  • Mark Woerde, засновник Lemz, Нідерланди
  • Joanna Biernacka, креативний директор Isobar Polska, Польща
  • Alex Hoye, креативний директор SapientRazorfish, США
  • Marcis Mikelsons-Germs, Head of Design, CUBE, Латвія
  • Momchil Zakhariev, креативний директор Next-DC, Болгарія
  • Giorgi Avaliani, креативний директор Leavingstone, Грузія
  • Alexander Katkov, стратегічний директор AGAMA Communications, Україна

 

Членами журі команди Digital & Mobile будуть оцінюватися всі цифрові проекти – сайти, онлайн реклама, мобільні додатки, кампанії в соціальних медіа, тощо. Також КМФР запрошує учасників подавати роботи в крафтові категорії конкурсу Digital & Mobile, в яких судді будуть оцінювати майстерність ілюстрацій і графічного дизайну, аудіо та відеоефектів, копірайтингу, анімації і motion graphics, а також до нової категорії Innovations, що розширює межі digital-середовища.

 

Нагадуємо, що раніше були оголошені команди журі Media, Branded Content & Visual Storytelling, Print & Publishing, Radio & Audio та Advertising Campaigns, а також Film Craft.

 

Дедлайн прийому конкурсних робіт – 20 квітня 2018 року.   

 

19-ий Київський Міжнародний Фестиваль Реклами відбудеться 31 травня – 1 червня в Києві. Основна локація – #ВДНГ. У програму фестивалю входить конференція Best Marketing Practices, в рамках якої виступлять лідери індустрії та провідні персони рекламного ринку України та зарубіжжя. Також відбудеться виставка конкурсних робіт і завершить фестиваль Церемонія нагородження переможців (1червня), на якій будуть оголошені переможці та названі найкреативніші з креативних – і можливо саме ви здобудете це звання.   

 

З усіх питань участі у фестивалі та партнерства просимо звертатися до оргкомітету: +38 (044) 490-90-30, festival@vrk.org.ua – Катерина Грабовська або project@vrk.org.ua – Ольга Підгорська.

 

Продемонструйте різноманіття прожитих життів на КМФР 2018!