Стали відомі судді конкурсу Design & Branding 19-ого КМФР

10.04.2018

 19-ий КМФР анонсує команду журі конкурсу Design & Branding, до складу якого увыйшли дизайнери, арт-директори, CEO і засновники провідних дизайн-студій і агентств з Ісландії, Іспанії, Німеччини, Грузії, України, Росії, ОАЕ і США.

 

Представляємо професіоналів своєї справи, які оцінять роботи в конкурсі Design & Branding:

 

  • Magnús Hreggviðsson, графічний дизайнер ENNEMM, Ісландія
  • Pablo Alaejos, засновник та директор зі стратегії PICNIC, Іспанія
  • Aaron Padin, Head of Art & Design, J. Walter Thompson New York, США
  • Alok Gadkar, генеральний менеджер та виконавчий креативний директор The Classic Partnership Advertising, ОАЕ
  • Barbara Simon, незалежний бренд-консультант, креативний директор, Німеччина
  • Sandro Tsitskishvili, старший арт-директор JWT Metro, Грузія
  • Denis Gerasko, співзасновник Republique, Україна
  • Ilya Lazuchenkov, керующий партнер Plenum Brand Consultancy, Росія

 

У конкурсі дизайну основний акцент робиться на візуальну майстерність комунікаційних рішень. Заявки повинні демонструвати, як за допомогою дизайну бренд зміг передати основні повідомлення споживачеві. Також звертаємо увагу на нову категорію INNOVATION IN DESIGN, подаючи роботи до якої, учасник повинен продемонструвати нові ідеї, способи або методи використання дизайну, що розширюють межі галузі.

 

Раніше були опубліковані члени журі конкурсів Film & Out of Home, Film Craft, Media, Branded Content & Visual StorytellingPrint & Publishing, Radio & Audio та Advertising Campaigns, а также Best Marketing Innovations.   

 

Нагадуємо, що дедлайн подачі конкурсних робіт – 20 квітня. Бажаючим поборотися за звання кращих у рекламному світі і продемонструвати різноплановість прожитих життів в своїх проектах, радимо поквапитися і зареєструватися на сайті конкурсу, заповнивши анкету.

 

У разі виникнення питань, просимо звертатися до оргкомітету: festival@vrk.org.ua – Катерина Грабовська, project@vrk.org.ua – Ольга Підгорська, або зателефонувати за номером +38 (044) 490 90 30.