19-ий КМФР анонсує стратегів у складі Best Marketing Innovations

05.04.2018

До дедлайну 19-ого Київського Міжнародного Фестивалю Реклами залишилось не так багато часу, тому оргкомітет оголошує команду суддів Best Marketing Innovations. Журі буде працювати під керівництвом Павла Таяновського, директора з трансформацій Carat Ukraine.

 

Вже п’ятий рік поспіль конкурс проходить за підтримки комунікаційної групи Dentsu Aegis Network Ukraine.

 

Best Marketing Innovations є національним конкурсом, подані роботи на який мають демонструвати креативний та інноваційний підхід при реалізації рекламної кампанії та креативний підхід, що в результаті покаже максимальну віддача від продемонстрованого комунікаційного рішення. Серед членів суддівської команди лише стратеги комунікаційних агентств та холдингів.

 

Голова журі, Павло Таяновський, прокоментував критерії оцінки кейсів: «За останні роки конкурс Best Marketing Innovations зміг знайти своє місце серед інших номінацій. Якщо у перші роки журі проводило засідання в серйозних дебатах, що саме відносити до маркетингових інновацій, а що ні, то у 2017 році у журі був чітко виявлений консенсус з приводу цього питання. І фокус був на оцінці якості ідеї та виконання. Нам з року в рік доводиться оцінювати інновації різного толку та роду. Тому набір критеріїв достатньо широкий. Я дивлюся вперед з великим оптимізмом та впевнений, що ми побачимо якісні та оригінальні рішення».

 

Зустрічайте стратегів, які будуть оцінювати роботи в конкурсі Best Marketing Innovations на 19-ому КМФР:

 

  • Голова журі – Павло Таяновський, директор з трансформацій Carat Ukraine
  • Андрій Андрющенко, СЕО, IPG Mediabrands Ukraine
  • Валерій Батушанський, керуючий директор Dentsu Media Ukraine
  • Наталя Булбук, операційний директор TWIGA Ukraine
  • Марина Григоренко, керуючий директор Zenith
  • Руслан Гутников, виконавчий директор OMD MD Intelligence
  • Наталя Деянова, директор зі стратегічного планування Havas Group Ukraine
  • Олена Колесникова, директор зі стратегії та нового бізнесу BBDO Ukraine
  • Ольга Мамаєва, директор з розвитку бізнесу Mullen
  • Сергій Урин, керуючий директор THINKMcCANN

 

Варто нагадати, що нагороди, отримані в конкурсі Best Marketing Innovations, дозволять відвоювати додаткові бали в рейтингу Best Marketing Teams 2018, а також в Рейтингу креативності та майстерності України сезону 2017/2018, який традиційно підбиває підсумки Київським Міжнародним Фестивалем Реклами.

 

Павло Таяновський також розповів про важливість КМФР для рекламного ринку: «КМФР – це головний Фестиваль країни. І це вкрай важливо з огляду на швидкий поворот від глобальності до локальності. Частково я буду розповідати про цей поворот під час свого виступу на КМФР. Мені кожного разу шкода, коли я помічаю відсутність багатьох людей з рекламно-комунікаційної галузі в залі. Ми не повинні ставитися до свого середовища виключно як споживачі. Потрібно не тільки брати, а й віддавати. Не тільки вимагати, а й навчати. Не тільки критикувати, але і заохочувати, підтримувати. Зрозуміло, що всі маркетологи і рекламісти надзвичайно зайняті і перевантажені люди, але КМФР є найважливішим елементом маркетингово-рекламної екосистеми і кожен з нас повинен вносити свій вклад в його розвиток ».

 

Поспішайте з подачею ваших кейсів, адже дедлайн вже 20 квітня!

 

Деталі фестивалю, правила участі, вартість, а також додаткова інформація доступні на сайті kiaf.com.ua.

 

У разі виникнення запитань, просимо звертатись до оргкомітету: festival@vrk.org.ua – Катерина Грабовська, project@vrk.org.ua – Ольга Підгорська, або телефонувати за номером +38 (044) 490 90 30.