10 днів до дедлайну Ad Black Sea 2018

09.08.2018

До другого дедлайну подачі робіт на фестиваль AdBlackSea 2018 залишилося всього 10 днів, саме тому оргкомітет вирішив поділитися із учасниками, як встигнути пірнути у конкурсну програму не переплачуючи.

 

  1. Подати роботу до 20 серпня, адже опісля розпочинається Last Minute Deadline за найвищою ціною. На все про все, а саме: підготовку кейсу до подачі, реєстрацію на сайті adblacksea.com та запит рахунку, у вас залишилося 10 днів!
  2. Використати 20% знижку, якщо ви дійсний член ВРК або МАМІ.
  3. Використати 5% знижку, якщо ви асоційований член ВРК.
  4. Скористатись знижкою при подачі робіт на відповідні суми.
  5. Забути про гроші, адже перемога у четвертому міжнародному фестивалі реклами Ad Black Sea – безцінна. Вона дає можливість потрапити до Рейтингу креативності та майстерності України сезону 2018/2019, до AdForum Business Creative Report, а також заробити визнання колег, гордість друзів та заздрість конкурентів.

 

 Слідкуйте за оновленнями, адже незабаром будуть оголошені суддівські команди: Film, Film Craft, Advertising Campaigns, Radio & Audio, Print & Publishing, Design & Branding, Out Of Home та Digital & Mobile, Media, Branded Content & Visual Storytelling.

Second Entry Deadline - 20 серпня. 

У разі виникнення запитань, просимо звертатися до оргкомітету: Катерина Грабовська – festival@vrk.org.ua, Ольга Підгорська – project@vrk.org.ua.

До зустрічі на узбережжі Чорного моря!