Конкурс на ідею соціальної рекламної кампанії на захист інтелектуальної власності в Україні

12.06.2018

Ініціатива «Чисте небо» і ВРК оголосили конкурс на ідею соціальної рекламної кампанії на захист інтелектуальної власності в Україні.

 

До участі запрошуються креативні агенції та всі бажаючі взяти участь у конкурсі на ідею соціальної рекламної кампанії на захист інтелектуальної власності в Україні.

 

«Креативні агенції – теж правовласники в своєму роді. Ми хочемо поговорити зі споживачами піратського контенту їх мовою і донести головну думку, що піратство – це зло, тому що це – бізнес, в якому гроші заробляються на крадіжках. Ми просимо професійні компанії з рекламної галузі допомогти нам розробити кампанію, направлену на захист авторського та суміжних прав в Україні. Ми вже давно боремося з піратством, наші зусилля націлені на В2В аудиторії. Зараз ми хочемо звернутися до В2С, кінцевого споживача. Можливо, цим ми посприяємо формуванню нової споживацької культури», - говорить Катерина Федорова, керівник Ініціативи «Чисте небо».

 

Ідеї на конкурс приймаються до 25 вересня 2018. З брифом можна ознайомитись на сайті ВРК за посиланням (російська та англійська версії брифу – відповідно за посиланням 2 та посиланням 3).

 

Переможець конкурсу отримає можливість ротації на національних українських телеканалах. Для цього організатори просять врахувати важливий момент: ролик повинен відповідати визначенню «соціальної реклами» і технічно та за художнім рівнем підходити для телебачення.

 

Підведення підсумків конкурсу відбудеться на Ukrainian Creative Week

 

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до Ініціативи «Чисте небо»

legalcontentua@gmail.com